
Terminy warsztatów dietetycznych oraz kulinarnych w ramach środków towarzyszących współfinansowane z Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym dla osób korzystających z Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020 – Podprogram 2018
DATA | GODZINA | MIEJSCE | RODZAJ DZIAŁANIA/TEMATYKA |
06.03.2019 /środa/ | 9:30-12:30 | Budynek Polskiego Czerwonego Krzyża Świetlica Polskiego Związku Niewidomych ul. Bolesława Chrobrego 16 44-200 Rybnik | Warsztaty dietetyczne: „Podniesienie poziomu wiedzy żywieniowej i kompetencji kulinarnych” Warsztaty kulinarne: „Podniesienie kompetencji kulinarnych poprzez poznanie zasad prawidłowego przygotowywania posiłków z uwzględnieniem artykułów spożywczych otrzymywanych w ramach POPŻ- Podprogram 2018” |
06.03.2019 /środa/ | 12:45-15:45 | Budynek Polskiego Czerwonego Krzyża Świetlica Polskiego Związku Niewidomych ul. Bolesława Chrobrego 16 44-200 Rybnik | Warsztaty dietetyczne: „Podniesienie poziomu wiedzy żywieniowej i kompetencji kulinarnych” Warsztaty kulinarne: „Podniesienie kompetencji kulinarnych poprzez poznanie zasad prawidłowego przygotowywania posiłków z uwzględnieniem artykułów spożywczych otrzymywanych w ramach POPŻ- Podprogram 2018” |
07.03.2019 /czwartek/ | 9:30-12:30 | Budynek Polskiego Czerwonego Krzyża Świetlica Polskiego Związku Niewidomych ul. Bolesława Chrobrego 16 44-200 Rybnik | Warsztaty dietetyczne: „Podniesienie poziomu wiedzy żywieniowej i kompetencji kulinarnych” Warsztaty kulinarne: „Podniesienie kompetencji kulinarnych poprzez poznanie zasad prawidłowego przygotowywania posiłków z uwzględnieniem artykułów spożywczych otrzymywanych w ramach POPŻ- Podprogram 2018” |
07.03.2019 /czwartek/ | 12:45-14:15 | Budynek Polskiego Czerwonego Krzyża Świetlica Polskiego Związku Niewidomych ul. Bolesława Chrobrego 16 44-200 Rybnik | Warsztaty dietetyczne: „Podniesienie poziomu wiedzy żywieniowej i kompetencji kulinarnych” |