Warsztaty dietetyczne i kulinarne

W ramach działań towarzyszących współfinansowanych z Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebujących dla osób korzystających z Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020 Podprogram 2016 Oddział Rejonowy PCK w Rybniku zaprasza na bezpłatne warsztaty dietetyczne oraz kulinarne, które odbędą się w dniach: 20-24 marca 2017 r.  w godzinach 10.00-14.00 w Sali konferencyjnej nr 208 (2 piętro) budynek byłego ZUS ul. Powstańców Śląskich 3, Rybnik

Poruszane tematy to m.in. zapoznanie z zasadami zdrowego odżywiania, przeciwdziałania marnowaniu żywności, różne możliwości przygotowania potraw z wykorzystaniem produktów otrzymywanych w ramach programu FEAD. Osoby chętne do wzięcia udziału w warsztatach proszone są o kontakt z pracownikiem socjalnym wg miejsca zamieszkania celem wpisywania się na listę.

Dla uczestników: degustacja przygotowanych potraw oraz drobny upominek.

Dodaj do zakładek Link.

Komentarze są wyłączone.